Loopbaancoaching

Carine Dewulf Loopbaancoach

Maak werk van je werkgeluk

In loopbaancoaching staat het ontdekken, het versterken of het ontwikkelen van jouw loopbaancompetenties centraal. Dit proces helpt je je loopbaan zelf actiever in handen te nemen en vorm te geven aan je eigen werkgeluk.
Elke loopbaanvraag is uniek, daarom ga ik voor een persoonlijke aanpak op jouw maat. Samen verkennen we waar je mee zit en zoeken we uit waar je tegenaan loopt. Soms krijg je oefeningen en opdrachten om thuis te maken. In een volgend gesprek gaan we hiermee aan de slag. Zo kom je tot nieuwe ideeën en inzichten. Ik moedig je aan om stappen te zetten waar nodig. We bereiden samen zaken voor of ik geef je materiaal om zelf mee aan de slag te gaan. Ik blijf een trouwe supporter op je professionele pad!

Een greep uit de thema’s die aan bod komen binnen loopbaancoaching

 • Je wilt eens stilstaan bij je loopbaan
 • Je hebt een klankbord nodig om alles eens op een rijtje te zetten
 • Je voelt je klaar voor een volgende stap in je loopbaan maar zit nog met twijfels
 • Je bent even het noorden kwijt in je job
 • Je hebt nood aan ‘iets anders’, maar wat?
 • Je gaat terug aan het werk na een langere periode van afwezigheid, bv. na een burn-out
 • Je wilt jouw veerkracht en stressvaardigheid op de werkvloer verbeteren
 • Je droomt van een eigen zaak maar vraagt je af of dat wel iets voor jou is
 • Je wilt graag een bijberoep starten en vraagt je af hoe hieraan te beginnen

Even proeven van mijn aanpak?

Bekijk hier mijn webinar waarin ik stil sta bij bij de bouwstenen die essentieel zijn om gelukkig aan het werk te gaan. Veel kijkplezier!

Een minimale investering

Ik maak deel uit van het ervaren team van loopbaancoaches van het gemandateerde loopbaancentrum Better Minds Coaching. Hierdoor kan je bij mij terecht met loopbaancheques. Dankzij deze subsidie van de Vlaamse Overheid betalen actieve werknemers, zelfstandigen, freelancers en ambtenaren slechts 45 euro voor een loopbaancheque. Elke 6 jaar heb je recht op 2 loopbaancheques. Je eerste loopbaancheque geeft je recht op 4 uren begeleiding, je tweede cheque op 3 uren.

Je krijgt dus 7 uren loopbaanbegeleiding voor slechts 90 euro!

Belangrijkste voorwaarden zijn

 • Je beschikt over 7 jaar werkervaring.
 • Je woont in Vlaanderen of Brussel.
 • Je werkt momenteel, voltijds of deeltijds.
 • Je gebruikte de voorbije 6 jaar geen of slechts 1 loopbaancheque.

Wil je een loopbaancheque bestellen? Surf dan naar de website van de website van VDAB.
Geen recht op loopbaancheques? Ook dan kan je bij mij terecht voor loopbaanbegeleiding. Je betaalt als particulier 80 euro per uur (inclusief BTW). Contacteer me voor meer informatie.

Elk coachingtraject start met een kennismakingsgesprek. Dit gesprek van maximaal 30 minuten is gratis en vrijblijvend en kan telefonisch, online of na afspraak in de praktijk. Het is belangrijk om af te toetsen of jouw vraag binnen mijn expertise ligt en of mijn stijl en aanpak bij jou past.

Better Minds Coaching
VDAB loopbaancheque

Hoe klanten hun loopbaantraject bij AndersVerder hebben ervaren

Om hun privacy te garanderen, vragen een aantal klanten om enkel met de voornaam of anoniem geciteerd te worden. Ik respecteer deze keuze.

De extra duwtjes in de rug en de begeleiding heeft ervoor gezorgd dat ik mijn onzekerheden en angsten kan op zij zetten en een stap durf nemen in het onbekende.

Tonia

Ik heb een beter inzicht gekregen in mijn waarden en talenten en ben daarbij tot het besef gekomen dat die zeker aan sluiten bij mijn huidige job.

Gert

Heel aangename en professionele begeleiding. Geeft je de juiste inzichten in je eigen sterktes en zwaktes en zorgt voor voldoende tools om de juiste stappen te zetten in je professionele carrière.

Annemie Raman