Particulieren

Loopbaancoaching

Als je je talenten kan inzetten in een betekenisvolle job, put je hier volop energie en voldoening uit. Een goede match tussen jou en je job is een belangrijke stap richting meer bevlogenheid en (werk)geluk. En dat heeft niet alleen een positief effect op jou, maar ook op je omgeving. Jouw werk is immers geen eiland maar is ingebed in de rest van jouw leven: werk en privé zijn met elkaar verbonden: jouw werkgeluk draagt bij aan je persoonlijk geluk en vice versa. Ik sta je graag bij in je professionele groei en op je loopbaanpad.

Stress- en burn-outcoaching

We hebben allemaal een zekere mate van stress nodig om te functioneren, te groeien en te ontwikkelen. We spreken dan over positieve stress. Maar als de uitdaging groter is dan wat je denkt aan te kunnen, als de stresssituatie te lang aanhoudt of als je een te veel aan prikkels ervaart, kom je in de problemen. Dan spreken we van negatieve stress, chronische stress of overprikkeling. In die situatie functioneer je niet meer efficiënt en ontwikkel je allerlei klachten. Hoog tijd voor actie!

Perfectionismecoaching

Uiteraard is er niets mis met de dingen goed te willen doen zolang het een vrije keuze is. Maar wat als “willen” “MOETEN” wordt?
Doorgeslagen perfectionisme is een belemmerend gedragspatroon dat zorgt voor voortdurende stress. Het doet mensen op een verkrampte manier leven en tast hun geluksgevoel en soms ook hun gezondheid aan. De OCP-methode is een unieke methode die het dwangmatig ‘moeten’ opnieuw ombuigt naar een prettig ‘willen’ en ‘kunnen’.

Natuurcoaching

Door met jou de natuur in te trekken, voeg ik een extra dimensie toe aan mijn begeleidingswerk. Natuurcoaching is niet enkel begeleiding IN de natuur maar ook DOOR de natuur. De natuur staat als coach op het voorplan. Als “tweede” coach beperk ik mijn rol tot het bewaken en structureren van het natuurlijke proces. Binnen mijn aanbod kan deze vorm van coaching zowel voor loopbaanvragen als voor stress- en burn-out begeleiding ingezet worden.