Vorige week rondde ik een fijn coachingtraject af. Ik begeleidde een dame met de OCP-methodiek (Ontwikkelingsgericht Coachen van mensen met Perfectionisme). Lees hieronder hoe ze onze samenwerking heeft ervaren.  – gepubliceerd met toestemming van de cliënt.

Ik heb recentelijk de perfectionismecoaching gevolgd bij Carine. Resultaat? Ik ben verlost van mijn innerlijke drang om steeds zaken te “moeten” doen en geniet van de me-time die ik mezelf elke dag (onbewust) gun!

Ik heb Carine ervaren als een échte coach. Haar doel is om jou te helpen jouw doel te bereiken.

Carine slaagt erin elke sessie de juiste omstandigheden te creëren waardoor vragen, bezorgdheden en onzekerheden in alle rust en vertrouwen besproken kunnen worden.

Carine, mijn oprechte dank voor de fijne coaching!

Lieve cliënt, het genoegen was wederzijds!

Lees hier meer over perfectionismecoaching.

Verlost van het moeten!
Getagd op:        

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twaalf − een =