Halfweg, in de helft – het ideale moment om even een balans op te maken.

Eind juni: tijd van evalueren, punten, procenten.

Eind juni: ook tijd van 50% van het jaar voorbij, 50% van het jaar nog te gaan. Halfweg, in de helft – het ideale moment om even een balans op te maken.

Hoe blik jij terug op de voorbije 50% van 2018?

Wat is er gebeurd met de voornemens die je voor 2018 hebt gemaakt?

Wat is er geworden van die goed intenties die je op oudejaar bij het knetterende houtvuur hebt zitten mijmeren?

Wat met die creatieve ideeën om het dit jaar eens écht anders aan te pakken?

Ben je er mee aan de slag gegaan en zet je stappen in de richting van je doel? Mooi zo! Wandel verder op het ingeslagen pad, rechtdoor of af en toe met een kronkel. Vergeet vooral niet te genieten van al het moois op je weg!

Of heb je je voornemens, intenties en ideeën samen met de kerstlichtjes en slingers netjes opgeborgen? Wachtend op die paar dagen per jaar dat ze kleur mogen geven aan je leven.

Is die motivatie van enkele maanden geleden om dit jaar iets in je leven anders aan te pakken er nog steeds maar struikel je keer op keer over een paar hardnekkige stenen die je beletten te gaan voor wat je wil?

Blijf je er over piekeren maar kom je niet in actie? Voel je dat het je alleen niet lukt? Ik zoek graag samen met jou uit wat er voor zorgt dat je ter plaatse blijft trappelen, wat je in de weg staat. We bekijken wat je nodig hebt om in de komende 50% van 2018 echt AndersVerder te kunnen gaan en we gaan samen op weg. Ik wil er alvast 100% voor gaan!

Als het WK Voetbal 2018 ons al iets geleerd heeft, dan is het dan in de tweede helft nog veel mogelijk is!

Tijd van evalueren, punten, procenten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 − 14 =