Soms daagt het leven je uit om AndersVerder te gaan…

Iedereen kent ze wel: die momenten waarop je denkt: en nu?

  • Je komt in een nieuwe fase in je leven. Een keuze voor te toekomst dringt zich op, maar je komt er niet uit.
  • Je hebt het gevoel dat je op een kruispunt in je leven staat en je weet het even allemaal niet meer. Je vraagt je af: hoe moet ik nu verder? Welke keuze maak ik?
  • Je stelt vast dat je gaandeweg ergens ingerold bent waarbij je je afvraagt: is dit wel de weg die ik verder wil gaan? Je twijfelt…
  • Je hebt veel in je leven maar toch voel je je niet echt gelukkig.
  • Je wil even stilstaan bij wie je bent en wat je nog wil in je leven.
  • Je voelt de drang naar verandering maar weet je niet hoe er aan te beginnen.

Je kan AndersVerder! Nee, dat lukt niet meteen vandaag en misschien ook nog niet morgen maar als je écht naar jezelf durft kijken, kan je iets veranderen. Voor jezelf, je omgeving.

Jouw huidige situatie is ons vertrekpunt. Samen werken we aan een concreet project dat we koppelen aan wie jij bent als unieke mens. We onderzoeken wat je nodig hebt in de voortgang van je eigen ontwikkeling. Jij gaat er mee aan de slag. We bespreken je ervaringen. Je behoudt wat goed is, je voegt toe wat nodig is en laat los wat je belemmert.

Lees hier wat life coaching voor AL betekende

Hoe werk ik?

Coaching is altijd maatwerk; het aantal sessies in een traject varieert dan ook per persoon, afhankelijk van de specifieke vraag en van hoe het proces verloopt. 1 sessie duurt 1 uur.

Het gesprek is het belangrijkste middel in coaching. Daarnaast maak ik gebruik van verschillende oefeningen en opdrachten. Deze inspireren je, leren je zaken in een ander perspectief te plaatsen, geven je meer inzicht in wie je bent en in je helpende en belemmerende patronen of overtuigingen.

Ik zet je aan het werk met hoofd én hart én handen: ik zorg ervoor dat je niet enkel in je ratio blijft hangen maar ook (weer) durft voelen én ik zet je aan tot actie!

Elk coaching traject begint met een ontmoetingsgesprek. Het doel van dit eerste gesprek is te beslissen of we al dan niet samen verder op weg gaan. Ik leer je kennen in hoe jij zaken aanpakt en wat je concrete vraag is. Ik vertel je hoe mijn aanpak werkt.