Een tijd waarin we terugblikken en vooruitkijken. Het eerste wat bij me opkomt als ik terugblik op het afgelopen jaar is een gevoel van warme dankbaarheid.

Dank aan de vele mensen die ik op mijn leer- en ontwikkelingspad als coach heb ontmoet: inspirerende en motiverende trainers, collega-coaches, medestudenten, coördinatoren.

Dank aan collega’s in de verschillende netwerken waarvan ik deel uitmaak: collega’s en ondernemers met wie ik twijfels kan delen en successen kan vieren; die ik op mijn beurt kan ondersteunen en aanmoedigen als zij daar nood aan hebben. Mensen die met de duimen in de lucht gaan als dat kan en die me een schop onder de kont geven als dat moet.

Dank aan mijn ‘supporters van het eerste uur’ die me aanmoedigen, nieuwsgierig zijn naar mijn verhaal, tips geven, mijn FB-posts liken en delen, me aan oefenklanten hebben geholpen, teksten kritisch hebben nagelezen en verbeterd.

Dank aan de klanten en doorverwijzers die me hun vertrouwen schenken en me zo de kans geven echt AndersVerder te gaan en me helpen een verschil te maken in deze wereld.

Dank voor de positieve feedback en mooie woorden die ik terugkrijg van mensen die ik begeleid.

Dank aan de ex-collega’s, soms van heel lang geleden, die het voorbije jaar meer of weer in beeld kwamen.

Dank aan mijn man en kinderen die niet alleen doen wat alle anderen die ik hierboven heb genoemd al doen maar ook nog  letterlijk de handen uit de mouwen steken om mijn zaak verder uit te bouwen en zo onbeschrijflijk veel meer….

Dank aan JOU die ik niet persoonlijk ken…. JIJ die het om een of andere reden de moeite vindt om dit te lezen. JIJ, die nu ook even stilstaat, wellicht ook terugblikt en misschien vooruitkijkt. Jij die  – wie weet – straks AndersVerder gaat.

En o, ja, vooruitkijken, dat doe ik zeker ook in deze dagen. Het zal komen en stromen, zeker weten! Straks…. nu eerst even vrede nemen met wat er is en in 2018 met heel veel goesting en energieker dan ooit AndersVerder!

Fijne eindejaarsdagen!

Eindejaarsdagen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijftien − 10 =