Update 26 februari 2021.

In tijden waarin onze veerkracht extra op de proef wordt gesteld, sta ik meer dan ooit voor je klaar. Afspraken kunnen doorgaan in de praktijk mits het naleven van onderstaande voorwaarden. Wandelgesprekken en videogesprekken blijven ook mogelijk. Meer info vind je hieronder.

Voor afspraken in de praktijk gelden volgende voorwaarden:

• Je komt toe op het afgesproken uur. Ben je te vroeg? Wacht dan buiten of in de wagen of nog beter: maak nog even een korte wandeling.
• We begroeten elkaar aan de voordeur met mondmasker en houden dit op tot je terug vertrokken bent.
• Een mondmasker dragen is niet verplicht als we de veiligheidsafstand van 1,5 meter respecteren maar gezien de circulatie van meer besmettelijke varianten en de hoge besmettingsgraad in de regio, geef ik er de voorkeur aan om dit op te houden en verwacht dit ook van jou.
• De deurklinken van de voordeur en de coachingruimte worden na elke sessie gedesinfecteerd. Uit extra voorzorg bedien ik ze toch zo veel mogelijk zelf.
• Ik laat de ruimte zoveel mogelijk verluchten, ook tijdens de sessie als het weer en het omgevingslawaai dit toelaten. Breng eventueel een extra pull of sjaal mee.
• Er is ontsmettingsgel aanwezig in de coachingruimte om de handen te desinfecteren. Maak er gebruik van op elk moment dat je dit nodig acht.
• Indien documenten moeten worden uitgewisseld (voorbereiding oefeningen, vragenlijsten) gebeurt dit zo veel als mogelijk digitaal voor of na de sessie.
• De betaling gebeurt via de loopbaancheque, de Bancontact/Payconiq app of per overschrijving na het ontvangen van een factuur.
• Breng papier en een balpen mee voor als je iets wil noteren.
• Breng zelf een flesje water mee, indien gewenst.
• Als ik zelf symptomen van covid-19 zou vertonen zonder ziek te zijn, laat ik de sessies maximaal doorgaan via videogesprek. Indien jij mogelijke tekenen van besmetting met het coronavirus vertoont of in quarantaine bent geplaatst, verwacht ik dat je me hierover informeert en beslissen we of we de sessie via videogesprek laten doorgaan.

Via videogesprekken is het mogelijk om je te laten coachen in je eigen “kot”

Ik gebruik het platform whereby.com. Deze applicatie is zeer makkelijk in gebruik en werkt op elke type toestel zonder installatie en zonder de aanmaak van een gebruiker. Hoe werkt het?

1. Hierbij de link naar deze online tool: https://whereby.com/carine.dewulf
2. Vul jouw naam in en sta toe dat de website jouw microfoon en camera gebruikt.
3. Klik op “Knock” (aankloppen). Ik laat je “binnen” van zodra ik beschikbaar ben. Het is nl. mogelijk dat er vlak voor jou een coaching loopt.

Liever online coaching via Zoom, Microsoft Teams of Skype? Dat kan ook! Laat het me tijdig weten.

Om het online gesprek op een kwalitatieve manier te laten verlopen is het belangrijk dat je kan zorgen voor een rustige setting waarin je niet gestoord wordt. Een stabiele internetverbinding is uiteraard ook een must.

Samen naar buiten kan ook voor een wandelgesprek in het groen

Afspraak aan de voordeur van de praktijk of in de buurt in Heusden, Destelbergen of Laarne. Zorg voor comfortabel schoeisel.

Als je vragen hebt, of andere bezorgdheden omtrent de maatregelen, laat het mij zeker vooraf weten, zo kunnen we onze volle aandacht op jouw coachvraag richten tijdens onze sessie.