Carine Dewulf, bedrijfspsycholoog, gehuwd, mama van 3 jongvolwassenen.

Ik begrijp graag wat mensen doen en waarom ze doen wat ze doen. Ik wil weten wat hen beweegt, motiveert en drijft. Die interesse zorgde er voor dat ik psychologie ging studeren.

In 2017 startte ik AndersVerder Coaching, na 25 jaar ervaring in marktonderzoek en marketing. Ik blik dankbaar terug op de mooie kansen die ik heb gekregen, de boeiende projecten die ik samen met fijne collega’s en klanten heb gerealiseerd. Na verloop van tijd voelde ik me echter steeds minder op mijn plaats bij het stimuleren van het consumentisme. Ik begon me vragen te stellen bij de zinvolheid van mijn werk. Iets anders trok aan me. Ik voelde dat ik nog iets anders te doen heb in deze wereld.

Ik heb ervaren wat het is om tegen je eigen grenzen aan te lopen. Te vaak en te lang heb ik geleefd op automatische piloot. ‘Efficiënt georganiseerd’ en ‘de zaak onder controle houden’ was mijn levensstijl geworden. Ik piekerde veel en kon me nog moeilijk ontspannen. Omdat ik wou begrijpen wat er met me gebeurde en hoe ik meer rust kon vinden, werkte ik aan mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Onder begeleiding van een coach kwam ik weer in mijn kracht en ik voelde hoe heerlijk het is om mezelf te (her)ontdekken en bewuster te leven, meer passend bij wie ik ben in plaats van hoe ik denk te moeten zijn.

Mijn eigen ontwikkelingsproces heeft mij gebracht tot waar ik nu ben: een gelukkig mens dat stevig in haar schoenen staat. Dat gun ik iedereen!

Het was mijn drijfveer om zelf te beginnen coachen. Voor mij is het puur genieten als iemand die ik begeleid tot een nieuwe inzicht komt waarmee hij/zij enthousiast aan de slag wil om een verandering te realiseren in zijn/haar leven!

Mijn werk is geïnspireerd op onder meer volgende professionele coachopleidingen

Trouw aan het ontwikkelings gedachtengoed blijf ik mezelf steeds verder ontwikkelen.  Dit houdt onder meer in dat ik mezelf af en toe trakteer op kortdurende opleidingen, seminaries en studiedagen.

Ik ben erkend door de Psychologencommissie, aangesloten bij het loopbaancentrum Better Minds Coaching en lid van de Vereniging van Erkende Stress- en Burn-outcoaches en de beroepsvereniging van perfectionismecoaches

Erkenningsnummer Pyschologencommissie

682137257

Better Minds Coaching

logo VESB